иска да подпомогне на извънпарламентарните партии преди парламентарните избори. Добре

...
 иска да подпомогне на извънпарламентарните партии преди парламентарните избори. Добре
Коментари Харесай

Желязков: Радев беше като гадателка с карти Таро

  иска да подкрепи на извънпарламентарните партии преди парламентарните избори. Добре е, че президентът направи тази ранна поръчка за втори мандат, с цел да съобщи намерено към този момент, че е съперник на ръководещите. Това счита министърът на превоза, осведомителните технологии и съобщенията .

За първи път от 11 година постоянният кабинет ще приготвя изборите и някак си стигнахме до въпроса редно ли е това и не би трябвало ли да се прави от длъжностен кабинет, а това в действителност е уредено в конституцията, сподели той. Според Желязков огромният спор, който не се е състоял във връзка с нова конституция или промени в актуалната, в действителност има няколко тематики, които са извънредно значими и обгръщат Народното събрание, служебния кабинет и президентството. Желязков изясни, че опцията за длъжностен кабинет разрешава на президента да ръководи. Затова трябвало да се сложи и въпросът може ли да има длъжностен кабинет без парламент.

Той обърна внимание, че работи за развиването на партията си.  обаче предизвести, че опитите да се изтика ГЕРБ в ъгъла няма да сработят, тъй като ГЕРБ е част от ЕНП и има мощен съдружник.

Министърът на превоза насочи рецензия към говоренето на . 

" Малко като врачка с карти Таро, малко вуду ми беше това политическо говорене. По-черни краски не съм чувал в никакъв случай, все едно живеем в разнообразни страни ", отсече Желязков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР